Fra Fejø til dig

Forholdene på Fejø er noget nær perfekte til at dyrke økologiske æbler, pærer og blommer. Det er derfor, øens frugt smager så godt. Vi synes, det skulle komme andre end os på Fejø til gode. Men for os handler det om mere end at putte den gode smag på glas. Derfor køber du også ind i flere værdier, når du køber Fra Fejøs mos, marmelader og andre lækre sager. Vi stiller høje krav til alle led af produktionen for at sikre, at du får velsmagende og sunde produkter med hjem, der samtidigt er et bæredygtigt dansk alternativ til, hvad du ellers kan finde i butikkerne. Vi lægger os i selen for at leve op til vores egen høje standard hver eneste dag, fordi det betyder noget for os at gøre det rigtige.

 

  • Høj kvalitet - Fra Fejø vælger sine leverandører af frugt og grønt nøje ud baseret på smag og kvalitet.
  • Lokal produktion – Fra Fejø bruger de bedste lokale råvarer fra Fejø og området omkring og fastholder produktionen på Lolland til gavn både for miljøet og for det lokale erhvervsliv.
  • Lokalt samarbejde - Vi benytter så vidt det er muligt lokale samarbejdspartnere, alt fra banker, kurerer, emballage leverandører til bogholdere osv.
  • Bæredygtig produktion – Fra Fejø bestræber sig på på at holde transporten af råvarer så kort som muligt til produktionen for at minimere udledningen af CO2. Vi anvender udelukkende økologiske og primært lokalt producerede råvarer - og vi er med til at mindsker madspil ved hele tiden at arbejde på, hvordan vi kan udnytte råvarerne mest muligt.
  • Gennemsigtighed – Vi er stolte af, hvad vi laver hos Fra Fejø og vi er ikke bange for at vise det. Vi sætter en ære i at have fuld gennemsigtighed i alle virksomhedens aktiviteter.