Konkurrencebetingelser

Nærværende konkurrence afholdes af Fra Fejø, Knuthenlundvej 7, 4952 Stokkemarke. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du nedenstående konkurrencebetingelser. Dine oplysninger vil ikke blive givet videre til 3. Part. Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook / Instagram.

Konkurrencen
Du har mulighed for at deltage i konkurrencen fra 30/10-2021 kl. 10:00 til den 14/11-2021 kl. 18:00. Præmien består af en goodie-bag med produkter fra Fra Fejø til vinderen og sit team, så som kollegaer, sportsklub eller skole (op til 25 personer). Der trækkes i alt 1 vinder, som findes ved lodtrækning efter konkurrencens afslutning. Vinderne får direkte besked via Facebook.

Vinderne offentliggøres med fornavn på vores Facebook side. Fra Fejø står for lodtrækningen. Hører vi ikke fra vinderen inden for 30 dage, trækkes en ny vinder. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Præmien
Der trækkes i alt 1 vinder blandt alle deltagere i konkurrencen. Vinderen vinder en goodie-bag med produkter fra Fra Fejø til sig selv og sit team (op til 25 personer). Total præmieværdi er op til 3000 kr. Præmien er sponsoreret af Fra Fejø. Vi sender præmien til vinderen.

Hvem kan deltage?
For at deltage i konkurrencen skal du være bosat i Danmark.
Ansatte hos Fra Fejø ApS samt husstanden kan ikke deltage i konkurrencen.

Dine personoplysninger
Du finder Fra Fejø’s persondatapolitik her.

Ved deltagelse i konkurrencen
Accepterer du, at dit fornavn offentliggøres på vores Facebookside, hvis du vinder.

Generelt
I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencevilkårene vil det være Fra Fejø, der fastlægger fortolkningen. Fra Fejø ApS er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl. Ved mistanke om snyd har Fra Fejø ret til at tjekke og udelukke deltagere. Fra Fejø forbeholder sig til enhver tid retten til eventuelt at tilpasse betingelser og systemtekniske tilpasninger for nærværende konkurrence.

Spørgsmål omkring konkurrencen kan rettes Fra Fejø ApS, Knuthenlundvej 7, 4952 Stokkemarke. CVR nr.: 38490486 Telefon: +45 2165 3143 e-mail: mail@frafejoe.dk