web_I1R1710

FAQ

Ofte stillede spørgsmål.

Svar: Nej, dog indeholder vores mos naturligt sukker fra råvarerne.

Svar: Ja, den kan varirer efter hvilke sorter der bliver brugt, det afhænger af hvornår de bliver klar på sæsonen.

Svar: Ja, du kan sagtens fryse det, så længe du ikke fryser glasset - da det kan revne.

Svar: Nej, produktet bør kun varmes op en gang og evt. rester bør smides ud.

Svar: 2 dage, så længe der ikke er spist direkte fra glasset.

Svar: Vi opnår den lange holdbarhed, fordi vi i forbindelse med tilberedning benytter os af metoden pasteurisering. I den proces bliver produktet varmet op til en kernetemperatur på 94+ grader og efterfølgende hældt på glas mens den er varm. Glasset fyldes med så meget mos som muligt, hvorefter låget monteres. Når mosen køler ned dannes der undertryk glasset. Kliklyden når glasset åbnes, skyldes at undertrykket i glasset brydes. Dermed forsvinder den konserverende effekt og maden skal nu anvendes inden for 2 døgn.

Svar: Ja, og kun økologiske råvarer der er dyrket på Fejø.

Svar: Fejø Frugt v. Laust Jensen.

Svar: Det har Bandholm Frugtplantage gjort frem til 1/7-18, herefter har vi selv overtaget produktionen.

Svar: Det kan du hos vores forhandlere, du finder en liste her på siden. > Forhandlere

to top button

Vi gør brug af cookies på vores hjemmeside, for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk